LakeHouse Medias integritetspolicy för hantering och behandling av cookies och personuppgifter.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi på Hotagenkortet behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Personuppgiftsansvarig:

LakeHouse Media – Webb, Print & PR
Vallrun 508
835 63 Föllinge
org.nr: 690203-4625
mobil: 076-83 63 508
mail: pernilla@lakehousemedia.se

Vår webbplatsadress är:

www.lakehousemedia.se

Hantering av personuppgifter:

Personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och mailadress används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation såsom nyhetsbrev, erbjudanden och viktig information. Är du kund till oss eller om vi haft ett samarbete sparas dina uppgifter enligt bokföringslagen. Du är välkommen att kontakta oss angående vilka uppgifter vi har registrerade om dig.

Vi lämnar aldrig personuppgifter vidare till tredje part.

Cookies:

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Våra hemsidor använder cookies bland annat för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies i din dator genom din webbläsares inställningar, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Kommentarer:

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Google Analytics:

Genom Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökare använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer

Google Analytics Remarketing:

Placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Google Adwords Remarketing:

Placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer. Om vi använder Google AdWords kan vi genom kod därifrån se vilka länkar som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Läs mer om hur Google använder olika cookies >

Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data >

Inbäddat innehåll från andra webbplatser:

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur vi skyddar uppgifter och information:

• Personuppgifter förvaras i lösenordskyddad dator.

Dina rättigheter:

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

• Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från oss och kan göra så genom att:

– Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.
– Kontakta pernilla@lakehousemedia.se

• Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss.

Nyhetsbrev och mailutskick:

Ibland skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter eller information som vi tror att du som användare är intresserad av. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

Ändringar och tillägg till våra villkor:

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida.
Senast uppdaterad 25/5 2018.

Har du frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta pernilla@lakehousemedia.se